Kindle'ın Kaydı Nasıl Silinir

Taşınabilir iş etkinlikleri için yeni bir cihaza yükseltmeyi planlıyorsanız, Kindle'ınızın kaydını silmeniz gerekir. Kindle'ınızın kaydını silmek, yetkisiz satın alımları önlemek ve gizliliğinizi korumak için hesabınızla olan bağlantısını kaldırır. Amazon Kindle'ınızı başkasına vermeden veya satmadan önce bunu yapmak hayati bir güvenlik önlemidir.

1

Henüz Ana ekranda değilseniz Kindle'ınızdaki "Ana Sayfa" düğmesine basın, "Menü" düğmesine basın ve ardından "Ayarlar" ı seçin.

2

5 yollu denetleyiciyi kullanarak Ayarlar ekranını aşağı kaydırın ve "Kaydı Sil" öğesini seçin. Ekranın altındaki metin kutusuna Amazon kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.

3

Seçiminizi onaylamak için "Tamam" ı seçin. Kindle ile ilişkili hesabın kaydı otomatik olarak silinir.