İPhone Uzaktan Nasıl Silinir

İPhone, e-posta göndermek ve almak veya önemli belgelere erişmek gibi hareket halindeyken çalışmak için pratik kullanımlara sahiptir. Ancak iPhone'unuz kaybolur veya çalınırsa, aniden bu e-postalar ve belgeler, onu alan herkes tarafından kullanılabilir. Kaybolan veya çalınan bir iPhone ile ilgili hassas iş veya özel bilgileriniz varsa, Apple'ın Uzaktan Silme özelliğini kullanarak tüm verileri kaldırabilir ve fabrika ayarlarını geri yükleyebilirsiniz. Uzaktan Silme özelliğini kullanmak için iPhone'umu Bul ve konum servislerinin yanı sıra bir iCloud hesabının etkinleştirilmiş olması gerekir.

1

İCloud.com'a gidin ve Apple Kimliğinizi ve parolanızı girin. Birden fazla Apple Kimliğiniz varsa iCloud hesabınızı oluşturduğunuz kimliği kullanın.

2

"İPhone'umu Bul" u tıklayın.

3

Tarayıcınız tarafından istendiğinde şifrenizi tekrar girin.

4

Cihaz listesinde iPhone'unuza tıklayın. İPhone'unuz bir haritada görünecek.

5

Haritadaki konum işaretçisini tıklayın, ardından iPhone'unuz için görünen "Bilgi" simgesini tıklayın.

6

"Uzaktan Sil" i tıklayın. İPhone'unuzu bir kez sildikten sonra artık haritada bulamayacağınızı unutmayın.

7

Telefonunuzu silmek istediğinizi onaylamak için "Sil" i tıklayın. Silme işlemi birkaç saniye içinde başlayacaktır.